Over

Mundo Mieke is een onderneming van Mieke van den Broek. Ik ben coördinator/projectleider/eventmanager voor culturele projecten in Noord-Nederland. Voor organisaties en bedrijven, groot of klein, die op welke manier dan ook kunst en cultuur toegankelijk en beleefbaar willen maken voor publiek in Groningen en Drenthe.

Al mijn leven lang geniet ik van kunst en cultuur. Van de verbeeldingskracht die je kan beroeren, verrassen of doen genieten. De manier waarop het je uit je dagelijkse beslommeringen haalt, of je er juist op een andere manier naar laat kijken. En er soms van laat leren. Of het nu gaat om muziek, theater, beeldende kunst, literatuur of cultureel erfgoed. Kunst en cultuur geven mij elke dag weer energie!

Deze passie voor kunst en cultuur wil ik delen. Samen met organisaties wil ik culturele activiteiten organiseren waarmee mensen kunst en cultuur kunnen beleven, zoals publieksactiviteiten, evenementen, publicaties of exposities. Als zelfstandig coördinator/projectleider/eventmanager wil ik een verbinder zijn tussen de betrokken organisaties, partners, makers en publiek.

Wil je ook mensen laten genieten, ontdekken, verrassen, dromen en ervaren door kunst en cultuur? Ik onderzoek graag met je de mogelijkheden. Lees hier over samenwerken.