projectleider Opening locatie Boumaboulevard

Een nieuwe schoollocatie verdient een feestelijke opening. In oktober 2013 werden daarom gedurende een week lang activiteiten georganiseerd om de opening van de nieuwe locatie Boumaboulevard van het Alfa-college, samen met de nieuwe bewoners, studenten en buren te vieren.

In opdracht van het College van Bestuur ging ik met een team van docenten, studenten en ondersteunend personeel aan de slag om een brede invulling te geven aan die feestweek: studenten van Alfa-college en Noorderpoort deelden lekkers uit, buren FC Groningen waren te gast met een voetbalprogramma, op donderdag was er een officieel openingsprogramma en op vrijdag was er open huis voor iedereen die het nieuwe schoolgebouw van binnen wilde zien. De week werd afgesloten met een knalfeest met een optreden van Kraantje Pappie, oud student van het Alfa-college. De week kwam tot stand met de medewerking van studenten van Mode, Secretarieel, Facilitaire Dienstverlening en MultiMediaDesign (zie film van het bouwproces hier).

Als projectleider geniet ik ervan om met een opdracht, een paar wensen en een budget op pad te worden gestuurd. Teamgevoel, een gezamenlijk doel, creativiteit en plezier zijn voor mij de ingrediënten waarmee je zo’n prachtig project als een openingsweek kan laten slagen.

video bron: RTV OOG