Samenwerken

Mundo Mieke verzorgt de coördinatie, projectleiding of productie van jouw culturele activiteit. Van groot tot klein, van ontwerp tot uitvoering, van planning tot crisismanagement. Ik regel, verbind, denk out of the box en denk mee.

Heb je een creatief idee of een concrete opdracht met kunst of cultuur in de hoofdrol? Zoek je een podium en publiek voor je kunstproject of culturele activiteit? Ik zorg er samen met jou en betrokken partijen voor dat je idee of opdracht vorm krijgt en kansrijk wordt gerealiseerd.

Of het nu gaat om een evenement of een publicatie, om een activiteit of een productie. Of misschien wel iets dat nog niet eerder is gedaan. Ik sta open voor nieuwe ideeën!

Bedrijven en organisaties waar ik mogelijk iets voor kan betekenen zijn:  

  • Musea, theaters, makers en andere kunstinstellingen en culturele organisaties
  • Toeristische organisaties
  • Scholen, zorginstellingen en andere semi-overheidsorganisaties
  • Regionale of lokale overheidsorganisaties
  • (Commerciële) bedrijven
  • Natuurorganisaties, ideële organisaties
  • Overige particuliere organisaties met een cultureel initiatief

Ik ben een initiatiefrijke en actieve coördinator/projectleider/eventmanager. Een creatief denker die graag samen met anderen aan een gezamenlijk einddoel werkt. Ik ben een verbinder met energie en teamgevoel. Van nature breng ik structuur aan in een project en ga georganiseerd en planmatig te werk. Ik pak kansen voor vernieuwing en streef naar originaliteit en kwaliteit. Service en een open samenwerking vind ik belangrijk.

Samenwerken met Mundo Mieke betekent samen optrekken naar het beste resultaat. Ik maak daarbij dankbaar gebruik van mijn ruime ervaring én netwerk in diverse sectoren, zoals kunst en cultuur, onderwijs, toerisme, zakelijke dienstverlening, overheid, sport, natuur. Juist vanuit die brede achtergrond kijk ik met een frisse blik naar je project, leg ik verrassende verbanden en heb oog voor vernieuwing.

Zie Projecten voor voorbeelden van mijn werk of kijk op LinkedIn voor meer informatie.

Kan ik iets voor je betekenen of wil je nader kennismaken? Ik nodig je uit om contact met me op te nemen.

Van kunst en cultuur gaat mijn hart sneller kloppen. Dat plezier wens ik iedereen toe!