“Het persoonlijke- én het organisatiebelang werd altijd scherp in de gaten gehouden”

Het Drents Museum heeft Mieke gevraagd om een nieuw team Publieksmedewerkers te vormen en in te werken. Een complex geheel doordat het team niet alleen opereerde binnen de afdeling Publiek, maar ook moest samenwerken met veel andere teams binnen het museum. In zeer korte tijd heeft Mieke dat voor elkaar gekregen, waarbij het persoonlijke- én het organisatiebelang altijd scherp in de gaten werd gehouden. Wij zijn zeer tevreden hoe Mieke dat voor elkaar heeft gekregen. Het team staat, is ingewerkt en heeft een duidelijke positie gekregen in de organisatie.

Ellen ter Hofstede, Hoofd Publiek Drents Museum

“Mieke is iemand van dingen in goed overleg doen”

Ik heb in de tijd dat ik lid was van het College van Bestuur van het Alfa-college geregeld met Mieke samengewerkt. Ze was als projectleider/coördinator verantwoordelijk voor de organisatie en vormgeving van diverse evenementen. Ze deed haar werk altijd met grote betrokkenheid. Mieke is iemand van de strakke planning, van zorgvuldig werken en van dingen in goed overleg doen. Het werk dat Mieke nu doet en gaat doen als zelfstandige past denk ik helemaal bij haar expertise en ambitie. Veel succes Mieke!

Christien de Graaff, voormalig lid College van Bestuur, Alfa-college

“Mieke is uniek, anders en daarom extra fijn”

Met Mieke was het goed geregeld, tot in de puntjes verzorgd, op tijd en binnen budget klaar, volgens plan verlopen. Maar….. met Mieke was het ook sprankelen, lachen, creatief, net even anders, onverwacht en ontzettend gezellig!! Met Mieke geen doorsnee. Mieke is uniek, anders en daarom extra fijn. Met Mieke meer mens en daarom meer mans!

Nancy Bosch, Manager Communicatie bij De Friesland

“Een zeer betrokken projectleider en coördinator”

Mieke, je bent voor het Alfa-college een zeer betrokken projectleider en coördinator geweest. Binnen de verschillende klussen had je altijd oog voor je collega’s en onze studenten en wist je samen met hun prachtige events neer te zetten. Jouw keuze om dit nu voor andere organisaties te gaan doen zegt iets over je lef en je durf. Succes en good luck!!

Rick van Bostelen, manager Informatisering en Projecten, Alfa-college

“Mieke weet precies wat nodig is voor een top event”

Mieke heeft in haar tijd bij het Alfa-college een aantal grote events georganiseerd. Of het nu gaat om een grootse opening van een nieuwe locatie, een festival voor een tienjarig bestaan of een verkiezingsavond voor beste student; Mieke weet precies wat nodig is voor een top event en om een goede sfeer neer te zetten. Ze is een professional in haar werk. Aan de hand van een strakke projectplanning en het draaiboek zorgt zij ervoor dat alles perfect verloopt. Ze neemt eigen initiatief, lost zaken zelfstandig op en kijkt vooruit. Mieke is een harde werker, zeer loyaal en betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Daarbij is ze ook nog eens bijzonder gezellig en enthousiast. Wat mij betreft is ze een aanwinst voor elk team!

Marjolein Visser, manager Marketing en Communicatie bij Alfa-college